videoovervågning

Beskyt din butik med videoovervågning

Beskyt din butik med videoovervågning

Er du indehaver af en butik – og er du træt af at møde op til knuste ruder, overmalede facader, og måske endda beskadiget eller manglende inventar? Oplever du ofte, at der forsvinder ting og sager fra butikken, således at din status optælling giver negativt resultat? Og ser du din kundeskare svinde ind som følge af det ry, butikken har oparbejdet som et slaraffenland for tyveknægte og hærværks mænd? Så bør du overveje at få installeret videoovervågning uden for butikken samt i selve butiks lokalet.

Hvorfor skal jeg vælge videoovervågning frem for andre løsninger?

Videoovervågning er en forholdsvis billig og smart løsning – især hvis du samtidig sørger for at sikre din ejendom med vindues gitre og gerne en effektiv alarm. Jo mere du gør ud af at beskytte din butik, des mindre attraktiv vil den være for grafitti malere, indbrudstyve og butikstyve.

Videoovervågning er især et effektivt våben mod disse misdædere, hvis det opsættes synligt. Udsigten til at havne på overvågningskameraets optagelser kan skræmme de fleste fra at gennemføre deres forehavende. Skulle det alligevel træffe sig således, at en butikstyv forgriber sig på dine varer, har du optagelsen til at bevise udåden.

I tilfælde af indbrud eller hærværk vil politiet kunne anvende dine optagelser fra din videoovervågning i forbindelse med efterforskningen. Forsikrings selskabet vil desuden være tilbøjelige til hurtigere at udbetale din erstatning, hvis de har video optagelser som dokumentation for hændelses forløbet, og for hvorledes eventuelle skader er opstået eller inventar forsvundet. Og samtidig er der mange forsikrings selskaber, som tilbyder deres kunder forsikringer til lavere præmier, såfremt kunden har installeret videoovervågning og andre sikkerheds foranstaltninger på ejendommen.

Find udstyr til videoovervågning online

Er du således i markedet efter kvalitets udstyr til videoovervågning, kan du med fordel tjekke det store udvalg af billige overvågningskameraer og andet tilbehør på https://www.dkkamera.dk/