Foråret – og dermed sommeren – er lige rundt om hjørnet. Med disse årstider følger som oftest en del fejringer. Det er en periode spækket med bryllupper, konfirmationer, studentergilder og familie sammenkomster som ikke har kunnet afholdes i løbet af det indeværende halve år.

Nu skal der tages revanche rent socialt. Det betyder at flere mennesker kommer til at samles i private haver, til vejfester og i firma regi – og de skal alle bespises.

Det er de færreste som synes det er et hit at tilbringe dagene op til sønnens eller datterens konfirmation med at tilberede retter til samtlige gæster, eller skulle svede i køkkenet på sin egen bryllupsdag. Derfor er der mange som vælger at benytte sig af muligheden for catering, eller mad ud af huset som det populært kaldes.

Hvorfor vælge mad ud af huset?

Måske synes du at din egen hjemmelavede mad slår mad ud af huset med flere længder. Men selv om du er en ørn i et køkken, er det ikke sikkert at du vil have kapaciteten til at tilberede en kæmpe buffet som skal kunne bespise mere end ti mennesker. Du skal tænke på at maden ikke alene skal tilberedes – den skal også opbevares og anrettes. Og så er det pludselig op ad bakke når man kun har et køkken i almindelig størrelse.

Med mad ud af huset skal du blot bestille de mange lækre retter og stå klar til at modtage dem når de leveres på dit dørtrin. Du kan selv vælge hvor mange portioner, anretninger eller kuverter som skal leveres, og du bestemmer selv hvilken slags mad du ønsker at servere for dine gæster. Det er nemt at bestille mad ud af huset hos Kokken og Jomfruen som igennem mange år har leveret catering til selskaber i alle størrelser.

Du kan læse mere om mad ud af huset fra Kokken og Jomfruen på kokken-jomfruen.dk.