ansigtsløft

En ansigtsløftning har mange fordele

En ansigtsløftning har mange fordele

Kosmetisk kirurgi bliver mere og mere populær for moderne mennesker. Nogle mennesker mener, ​​at det er en videnskab at forøge en persons skønhed. Det grundlæggende formål med en sådan operation er at forbedre individets udseende. Det er ikke kun gamle damer der får en ansigtsløftning, der kan være mange grunde til at få hjælp fra en plastikkirurg. 

Få det bedre mentalt

Nogle mennesker er så opslugt af deres udseende, at de lader det påvirke deres mentale velbefindende. Der er endda nogle psykiske sygdomme, der udelukkende er baseret på kroppens udseende, ting som anoreksi og Dysmorfofobi. Det er sygdomme, hvor folk skader sig selv ved at bekymre sig om deres udseende. Hvis vi har mennesker, der har evnen til at ændre, hvad disse mennesker ikke kan lide ved deres kroppe, hvorfor så ikke bruge det til at hjælpe disse mennesker med deres mentale velbefindende?

Det er en menneskeret

Et juridisk argument kan fremsættes for kosmetisk kirurgi. I henhold til menneskerettighedsloven, der nedfælder den europæiske menneskerettighedskonvention, har vi frihed til at udtrykke os. Hvis vi føler, at vores krop ikke afspejler, hvem vi er som mennesker, har vi ret til at ændre det. Hvis vi kan farve vores hår, kan skifte vores tøj og have piercinger, hvorfor skulle vi så ikke have lov til at udtrykke os via kosmetisk kirurgi? Hvis vi har råd til at bruge vores penge på vores udseende, er der ingen grund til, at vi ikke skulle gøre det.

Sundt for økonomien

I øjeblikket er vi i en recession. Men selv i en sund økonomi er det aldrig godt at have store mængder stagnerende kontanter. Hvis folk har penge og ønsker at bruge dem, skal de gøre det. Pengene betales til kirurger, der har deres egne operationer. Disse operationer betaler for receptionister, rengøringsassistenter, reparatører. Disse er alle job skabt af penge, der ellers ville blive siddende i banken. Så brug pengene på en næseoperation eller en ansigtsløftning – så hjælper du faktisk økonomien.

Ikke kun forfængelighed

Hvis en person kommer til skade i en frygtelig ulykke, og deres krop bliver misdannet og fuld af ar, er det meget sandsynligt at de derefter ikke vil kunne lide deres fysisk udseende. Det kan også gøre noget ved deres mentale helbred. Kan du forestille dig at have det samme udseende det meste af dit liv, og så pludselig ser du i spejlet, og du ser ikke dig, men en anden person der ser frygtelig ud? De fleste mennesker under disse omstændigheder, vil ikke være i stand til at håndtere de følelsesmæssige konsekvenser af dette og har derfor brug for plastikkirurgi.