måltidskasser

Er du træt af at finde på, hvad I skal have til aftensmad?

Er du træt af at finde på, hvad I skal have til aftensmad?

advertorial

Har du svært ved at finde på, hvad I skal spise til aftensmad? Ender I derfor med at spise de samme fire eller fem retter hele tiden? I det tilfælde kan det være, at du har brug for ny inspiration. Det kan du for eksempel få ved at bestille en måltidskasse. Med måltidskassen kan du nemt og hurtigt få prøvet en række nye retter af. Det vil også være rigtig sundt for dine børn at prøve noget andet end det, I plejer. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille en hurtig måltidskasse med mange forskellige retter, er Kokkens Hverdagsmad. Som, navnet antyder, bliver retterne sammensat af professionelle kokke. De har derfor en lang række forskellige retter, de kan trække på, når de skal sammensætte kasserne. Derfor vil du både finde klassiske retter, som du sikkert har lavet før, og nogle, som du måske ikke engang har hørt om. Ved at blande dem kan I få noget, der er trygt og velkendt og noget, som udfordrer jer alle sammen. Læs mere her

Er udfordrende retter ikke svære at lave? 

Måske bliver du lidt skræmt, når vi kalder nogle retter for udfordrende. Kommer du så ikke til at bruge en hel masse tid på at tilberede dem? Det er faktisk ikke tilfældet, når du bestiller mad fra Kokkens Hverdagsmad. Grunden til, at vi kalder dem udfordrende er, at de udfordrer jer smagsmæssigt eller konsistensmæssigt. Det kan være, at der bliver brugt nogle krydderier eller grøntsager, som vi normalt ikke bruger. 

Et eksempel på en mere udfordrende ret kan være chili-vanilje marineret svinefilet med hvedekerneotto. Det at kombinere chili og vanilje er nok noget, som de færreste af os havde tænkt på at kombinere. Derfor kan det være med til at udfordre dig smagsmæssigt, men det betyder jo ikke, at det tager længere tid at marinere svinefileten, end det ellers ville have gjort.