Opererer din virksomhed med tunge køretøjer eller maskinel – for eksempel i forbindelse med godstransport, skovning, landbrug eller bygge og anlæg? Så bør du sørge for at have adgang til kompetent vejhjælp – og den kan du få hos Redning Danmark.

Hvordan kan Redning Danmark hjælpe mig?

Redning Danmark er en landsdækkende privat redningstjeneste som har specialiseret sig i autohjælp til tunge køretøjer. Her under finder du selvfølgelig køretøjer til gods transport som for eksempel lastbiler, men også special køretøjer inden for eksempelvis landbrug, skovbrug eller eller entreprenør virksomhed.

Står du således med ansvar for en virksomhed, som betjener sig af en vognpark fortrinsvis bestående af store og tunge køretøjer, kan du med fordel tegne et abonnement hos Redning Danmark hvis du vil være sikker på hurtigt og kompetent vejhjælp. Redning Danmark har afdelinger over hele Danmark og rykker hurtigt ud til havari eller ulykker, 24 timer i døgnet hele året rundt.

Redning Danmark kan også hjælpe hvis der skulle opstå driftstop på dine køretøjer eller på dit maskinel. Med Redning Danmark er du garanteret en hurtig og saglig vurdering af skadens omfang og den forventede tidsramme inden for hvilken køretøjet eller maskinen er i drift på ny. Dette er især vigtigt for dig som har brug for at møde særlige deadlines i forbindelse med dit arbejde. Du får hjælp til alt fra hjulskift og start hjælp til fritræk og bugsering af dit materiel. Og så har du trygheden ved at vide at dine køretøjer er i sikre hænder.

Få den bedste autohjælp til tungvogne i Ringsted

Kører dine biler ofte på de midt og vestsjællandske veje er der samtidig en vis tryghed i at vide at Redning Danmark er lige i nærheden. Skulle en af dine biler være så uheldig at havarere vil du hurtigt kunne få kvalificeret assistance til bjærgning og bugsering hos de dygtige folk hos Redning Danmark.

Du kan læse mere om Redning Danmark på hjemmesiden redningdanmark.dk