vvs

Få hjælp til VVS arbejde på Als

Få hjælp til VVS arbejde på Als

Skal køkkenet sættes i stand – og skal der i den forbindelse indlægges dræn til opvaskemaskinen, eller sløjfes en gas ledning? Har du behov for at få flyttet et oprettet et afløb i dit badeværelse i forbindelse med renovering – eller skal du have sat en varmepumpe op? Så skal du have fat på en autoriseret VVS installatør .

Hvorfor må jeg ikke selv lave mit VVS arbejde?

Det er faktisk påkrævet ved lov, at du benytter en autoriseret VVS installatør når der skal rodes med vand, varme, sanitet, gas eller ventilation. Især når det handler om spildevand og drikkevand samt gas er det vigtigt at der kommer en fagperson på banen. Ellers kan du risikere at foranledige store skader på bygningens materiel – eller faktisk at få andre menneskers liv på samvittigheden.

En forkert pakning på en gasledning kan føre til kulilte forgiftning eller gas eksplosion, begge med potentielt dødelig udgang for dig og andre i ejendommen. Fusker du med vandrørene, kan du risikere at få blandet spildevand med drikkevand, hvilket også kan vise sig at være rigtig uheldigt. Og der er ingen forsikring som dækker en vandskade forårsaget af dit eget amatør arbejde.

Hvor finder jeg en autoriseret VVS installatør i Als?

Hvis du leder efter en dygtig autoriseret VVS installatør i Sønderborg eller omegn, kan du med fordel kontakte Alad-VVS. Alad-VVS er din lokale autoriseret VVS installatør med mere end seks års erfaring inden for VVS området og et stærkt samarbejde med erhvervs partnere i området. Du kan trygt overlade alle dine VVS opgaver til Alad-VVS. Alad-VVS er medlem af branche organisationen TEKNIQ, som sørger for, at kunderne i en VVS forretning er sikret mod dårligt udført eller mangelfuldt VVS arbejde. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på VVS arbejde i dit hjem hos Alad-VVS – læs mere på alad-vvs.dk