Fysioterapi

Fysioterapi for alle

Fysioterapi for alle

Har du pådraget dig en skade på et led, en muskel eller et ligament? Så får du med sikkerhed brug for fysioterapeutisk genoptræning.

Hvor kan jeg finde en kompetent fysioterapeut i Herlev?

Er du bosat vest for hovedstaden, nærmere betegnet Herlev, Rødovre, Søborg, Gladsaxe, Husum eller andet steds i Storkøbenhavn kan du med fordel vælge Tartarus Gym når du har brug for en fysioterapeut.

Hos Tartarus Gym finder du nemlig udelukkende uddannede og autoriserede fysioterapeuter som står klar til at hjælpe dig med personlig træning eller genoptræning efter en skade. De to dygtige og erfarne fysioterapeuter Mikkell Monrad og Christoffer Eberhard har en stor passion for – og mange års erfaring med – personlig træning og fysioterapi, og har således et udvidet kendskab til kroppens funktionalitet.

Begge fysioterapeuter har mere end 10 års erfaring inden for disse områder og interesserer sig tillige for diverse sportsgrene og discipliner så som for eksempel styrketræning og kampsport. Du kan således trygt gå til fysioterapi, genoptræning eller personlig træning hos Tartarus Gym og forvente stærke og holdbare resultater allerede efter kort tid og få sessioner.

Hvad kan jeg forvente af et behandlingsforløb hos Tartarus Gym?

Tartarus Gym tilbyder forskellige former for fysioterapeutisk træning, her under genoptræning. Er du kommet til skade, for eksempel i forbindelse med sportsudøvelse eller på jobbet, kan du hos Tartarus Gym få den bedste hjælp til rehabilitering. Dette er vigtigt i forhold til dit fremtidige funktionsniveau, og for at forhindre kroniske smerter og ditto stivhed i at opstå. Og så kan du med effektiv træning forebygge fremtidige skader.

Du kan også få hjælp til personlig træner hos Tartarus Gym og dermed få nemmere ved at nå dine mål. Dette uanset om disse måtte være vægttab, øget muskelstyrke eller større udholdenhed.

Du kan læse mere om Tartarus Gym på hjemmesiden tartarusgym.dk.