parfume

Gør dig umage når du skal vælge din nye parfume

Gør dig umage når du skal vælge din nye parfume

At finde den rette parfume er en større opgave – og du bør væbne dig med tålmodighed og tage den nødvendige tid, denne opgave kræver. Dette er nemlig nødvendigt, hvis du ønsker at finde den helt perfekte duft, som understreger din unikke personlighed og samtidig føjer lidt kant dertil.

Du kender sikker fornemmelsen af at møde en person, hvis hele udstråling bliver forstærket af en aldeles bjergtagende duft. Sådanne personer har sjældent overladt deres valg af parfume til de rene og skære tilfældigheder, men i stedet været utroligt bevidste omkring hvad de ønskede sig af en parfume gennem hele udvælgelsesprocessen.

Det samme bør du være – og du bør således ikke blot styrte ud og købe den første, den bedste parfume, som kommer i en flot flakon, eller som har en smuk model, en kendis eller en popstjerne som front person. Det kan nemlig hurtigt vise sig at være et fejlkøb, hvis du ikke forinden har testet parfumen grundigt på din egen hud. Faktisk bør du helt og holdent lukke øjnene, når du tester parfume, og lade din lugtesans guide dig.

Hvordan tester jeg parfume korrekt?

Når du skal teste parfumer, bør du først og fremmest undlade at teste mere end én parfume ad gangen. Mere kan din lugtesans nemlig ikke håndtere – og så får du svært ved at skelne de forskellige dufte fra hinanden. Du bør udvælge en parfume til test per dag, og give duften tid til at udvikle sig på din hud. Det er nemlig i samspil med hudens egne kemiske stoffer, at duften kommer til udtryk. Benyt dig eventuelt af parfumeriernes testere, og påfør så parfumen på halsen under øret, der hvor blodårerne løber tæt på hudens overflade.

Efter et par timer vil den endelige duft have udviklet sig – og så ved du, om parfumen er den rette for dig. Hernæst kan du med fordel bestille den online på sephora.dk