skønhedsbriks

Hvad er en skønhedsbriks?

Hvad er en skønhedsbriks?

En skønhedsbriks er en særlig form for behandlerbriks, som retter sig specifikt imod behandlere i skønhedsindustrien. Det kan for eksempel være kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere og lignende. En skønhedsbriks udmærker sig – og adskiller sig fra den traditionelle massagebriks – ved at den kan arrangeres i såvel liggende som opretsiddende stilling.

Til de fleste skønhedsbrikse hører desuden individuelt justerbare benstøtter, således at behandleren kan løfte eet ben ad gangen – for eksempel i forbindelse med fodbehandling eller pedicure. En skønhedsbriks kan typisk lægges ned, således at klienten kan slappe godt og grundigt af, eksempelvis når vedkommende alligevel skal ligge med ansigtsmaske eller have en wellness massage.

Skønhedsbrikse fås i varierende udformninger og med ditto muligheder for justering og tilpasning af lejet. Du bør altid vælge en skønhedsbriks som kan indstilles så den passer specifikt til dine formål – og gerne med så mange tilpasnings muligheder som det kan lade sig gøre. På den måde får du det mest fleksible arbejds redskab og den optimale ergonomi i forbindelse med behandlingen. Og så er både du og klienten garanteret den bedste og mest afslappende oplevelse.

Hvor kan jeg finde en skønhedsbriks som passer til min klinik eller praksis?

Hos Altermed Wellness finder du et velassorteret udvalg af lækre og komfortable skønhedsbrikse som er særligt designet til at imødekomme kosmetikeres og kosmetologers behov. Andre faggrupper som for eksempel negleteknikere og fod terapeuter kan dig også have glæde af de smarte skønhedsbrikse som fås i varierende udformninger og med forskellige muligheder for individuel tilpasning

. Se for eksempel den lækre Tempo skønhedsbriks fra Weelko, som med 3 motorer, der styrer højden, ryglæn og sæde hældningen samt justerbar hovedstøtte og vendbare armstøtter repræsenterer det ypperste inden for fleksibilitet og ergonomi. Og så kan briksen benyttes i såvel siddende som liggende stilling.

Du kan se denne samt mange andre modeller i den online shop på https://www.altermed.dk/da/skonhedsbrikse-c-64/