Havetraktor

Hvilken havetraktor skal du investere i?

Hvilken havetraktor skal du investere i?

En havetraktor er nok de fleste mænds drøm. Også selvom haven ikke er kæmpe stor. For det er da fedt, bare at kunne rulle rundt på den med en kold øl i hånden? Nå ja, og slå græsset selvfølgelig!

Men hvilken havetraktor skal du købe til dig selv? Eller hvilken model skal du forkæle din mand med? Læs med her, og få nogle af de bedste råd til at shoppe havetraktor.

5 gode råd til valg af havetraktor

Der findes mange mærker og forskellige modeller. Det kan være lidt af en jungle, hvis du ikke har købt havetraktor før. Her får du fem ting, du skal se efter:

1) Motor og ydeevne

2) Brugervenlighed

3) Komfort

4) Klippefunktioner

5) Prisklasse

Se de fem mest populære havetraktorer her: https://husblog.dk/top-5-populaere-havetraktorer/

Motor og ydeevne skal være i orden

Har du en kæmpe græsplæne, der skal klippes ofte? Så er det fordelagtigt at vælge en maskine med en rigtig god motor. Har den mange hestekræfter, kan du f.eks. også bruge den til at trække en lille trailer. Det kunne f.eks. være til andet haveaffald. 

Brugervenligheden skal være i top

Det skal ikke være svært at slå græs. Du skal kunne drikke din øl samtidig! Derfor skal det være simpelt at styre og navigere maskinen.

Komforten skal være god

Den skal være behagelig at sidde på. Det skal ikke være sådan, at du får ondt i lænden eller ryggen, fordi du har slået græs i et par timer.

Den må gerne have flere klippefunktioner

Kort eller højt græs? Det giver god mening at vælge en maskine med flere klippefunktioner. Det vil sige, så den kan justeres til forskellige højder. Er der meget græs, der skal klippes, er det også lækkert, at den har en god klippebredde.

Prisklasse – hvad skal den koste?

Det helt store spørgsmål. Hvor meget vil du bruge på den? Det bedste råd er nok, at du aldrig skal gå på kompromis med kvalitet ved at købe en alt for billig havetraktor.