terrasse pris

Nyd sommeren på terrassen

Nyd sommeren på terrassen

Noget af det allermest hyggelige om sommeren er at sidde på terrassen, grille og være omgivet af ens venner. Derfor er noget af det første mange huskøbere, hvad enten det er et sommerhus i har købt eller et helårs hus, at få lavet en terrasse, hvis der ikke allerede er en terrasse.

Mange eksperter anbefaler imidlertidig at man slår kold vand i blodet og starter med at lære huset, vejret og haven at kende først før man får bygget en terrasse. Ofte viser det sig at det sted man syntes er perfekt, er det sted hvor solen går ned først eller hvor blæsten er værst. 

Nogle gange finde man også ud af at ens ynglingssted i haven, ligger et helt andet sted i haven. Måske er det en god ide at få lavet en ekstra terrasse ved siden af hovedterrassen. Den terrasse du trækker dig tilbage til når du trænger til ro og fred.

Hvad koster en terrasse?

En terrasse pris afhænger af flere forskellige faktorer. Hvor stor vil du have den, skal den være overdækket, hvilken type træ har du i tankerne og vil du selv bygge den eller skal en tømrer.

Der er flere fordele ved at få en tømrer til at bygge din nye terrasse. Ikke alene skal du ikke selv bruge det meste af din ferie på projektet. Du kan også få råd og vejledning til hvilken træsort der er bedst til den terrasse du har i tankerne. Derudover kan du med fordel få råd til hvordan du bedst kan vedligeholde terrassen.

Hvor meget tid du skal bruge på vedligeholdelse, afhænger i stor grad af hvilken træsort du har valgt at få lavet din træterrasse i. Hvis du ved at du ikke er god til at vedligeholdelse, eller måske har du ikke tid, er det en god ide at vælge en træsort, der kræver minimal vedligeholdelse.