pokal

Sådan kan du holde en pokal pæn og ren!

Sådan kan du holde en pokal pæn og ren!

Det er så flot, når man for eksempel har fået købt en pokal fra Pokal Butikken, og så giver man den til den person, som skal have den, om det er for en udmærkelse eller en præstation, og så stiller man den frem.

Men man skal bare passe på med, hvordan og hvorledes man stiller sådan en frem, for det kan ikke altid fremme, hvordan den tager sig ud.

Dog er det jo forståeligt, at man nok er stolt af denne pokal – det vil de fleste jo være, hvis de har deltaget i noget, hvor de kunne få den – så de stiller den frem, så andre kan se den. De færreste gemmer den bare væk, selvom den således er bedre beskyttet.

For hvis man for eksempel stiller den frem, så kan den få bakterier på sig, støv med videre, så det kan nok være smart at stille den i en montre, så den er bedre beskyttet.
Det kan jo være, man er sådan en type, der går meget op i at samle pokaler ved at deltage i stævner med videre, så man allerede har sådan et skab, hvor man stiller ens pokaler frem.

Men så ved man måske også nok godt, at de stadig kan blive støvede, selvom der er ret lukket her, så man skal jævnligt lige huske at fjerne støv, når man gør rent.

Desuden skal pokalen også pudses med et godt pudsemiddel, men det skal være et velvalgt et, der egner sig til materialet, så man ikke ender med at ødelægge det.

Der er jo også det med, at når man har sådan en pokal stående fremme, så kan man ende med at se, at sollyset gør, at den falmer lidt, men det sker så langsomt, at man måske ikke lige noterer sig det til at starte med.

Et fif er at sørge for, at pokalen og eventuelt de andre ikke bliver udsat for direkte sollys for meget.