Brugte biler i danmark, salg af biler, bilportal

Salg af brugte biler i Danmark via populær bilportal

Salg af brugte biler i Danmark via populær bilportal

Når husstandens bil begynder at falde af på den, er det på tide at kigge sig om efter en erstatning. Hellere have en periode med to biler end pludselig at stå uden en køreklar bil – især hvis I bor et sted hvor det er så som så med mulighederne for offentlig transport. Og da familiens transport behov hele tiden vil ændre sig i takt med at børnene bliver større og de voksnes job situation kan variere vil det måske endda vise sig at være en fordel med mere end én bil i garagen.

Det er dyrt at købe ny bil

Står du midt i etablering af karriere og familie, og er du måske samtidig ny på bolig markedet, har du muligvis ikke lyst til at optage flere lån end højst nødvendigt. Desværre er spritnye biler i Danmark så dyre i anskaffelse at det faktisk i langt de fleste tilfælde er nødvendigt at gældsætte sig for at kunne finansiere en sådan nyanskaffelse.

De høje priser på nye biler skyldes afgifter som pålægges af den danske stat og som sender nyprisen på himmelflugt. Samtidig vil den høje nypris forårsage et meget brat værditab på din nye bil, hvilket påbegyndes fra det øjeblik du kører bilen hjem fra forhandleren og først stopper efter cirka tre til fem år.

I løbet af den periode vil bilens værdi være reduceret til en brøkdel af den oprindelige – og afhængigt af lånets type vil du ikke kunne sælge din bil igen uden et vist tab.

Find en god brugt bil – det betaler sig

Derfor er det smart at vende blikke mod det danske brugtvogns marked. Her vil du nemlig sandsynligvis kunne finde en bil som allerede har smidt det meste af sin nyværdi, og stadig har masser af år tilbage på vejene. Du kan finde annoncer for brugte biler til salg hos forhandlere på Biltorvet.dk