staldbyggeri

Skal du have bygget nye stalde?

Skal du have bygget nye stalde?

advertorial

Om du er landmand, ejer af en hest eller andre dyr, så skal du sikkert have renoveret eller sat dine stalde i stand på et tidspunkt. Det er ikke alle entreprenører, der kan udføre denne type af opgave, så derfor skal du finde en specialiseret entreprenør, der kan hjælpe dig. Læs med i dette indlæg, om hvordan du finder en entreprenør til staldbyggeri i Skive, eller der hvor du bor.

 

staldbyggeri

 

 

Lav din research

Når du vælger en entreprenør til at bygge din stald, skal du sørge for at lave din research. Find en person, der har erfaring med at bygge stalde, og som kender til alle aspekter af disse typer af byggerier til dyr. Den entreprenør, du vælger, bør også være autoriseret og forsikret. Han/hun skal også have erfaring med denne type af byggeri, og skal kende til de krav, der skal overholdes i forbindelse med byggeriet.

 

Forklar hvad du gerne vil have

Når du har fundet den rigtige entreprenør, skal du sørge for at kommunikere dine forventninger klart og tydeligt. Sørg for, at entreprenøren forstår størrelsen og indretningen af den stald, du ønsker, samt hvilken type materialer du gerne vil have, at de bruger. Hvis du har særlige ønsker, skal du sørge for at fortælle entreprenøren det. Også i god tid, hvis de skal nå at have indkøbt de specielle materialer til dine stalde.

 

Få flere tilbud

En god entreprenør vil komme med et tilbud på projektet. Hvis du ønsker at sammenligne tilbud, skal du få mindst tre forskellige tilbud fra andre entreprenører. Du kan derefter bruge disse tilbud, når du forhandler med din foretrukne entreprenør og se om du kan få slået noget af prisen af. Sørg for at gøre dette, før du tager den endelige beslutning. Ellers kan du komme til at betale mere for noget, der egentlig kunne gøres billigere et andet sted.