sql kurser

SQL kursus: Lær at håndtere data

SQL kursus: Lær at håndtere data

Behandler I meget data I jeres virksomhed? Vil I være bedre til at gøre det på en mere effektiv måde? Så bør I booke et SQL kursus til jeres medarbejdere. Med et grundlæggende kursus kan de få mange effektive redskaber og teknikker til f.eks. at gruppere, sortere og manipulere data. 

Hvem tilbyder de bedste SQL kurser? Hvor kan man booke et kursus på engelsk? Og kan man få et kursus for øvede brugere? Hvem har SQL kurser København? Læs med i artiklen her.

Det lærer du på et SQL kursus

Et kursus i SQL indeholder mange lærerige elementer, som du kan bruge i dit arbejde i hverdagen. Det kan være til løsninger som Excel, Power Query, Power Pivot og VBA. Du lærer alt fra:

– At hente og manipulere data

– At sortere data

– At filtrere data

– At bruge en række af de indbyggede SQL-funktioner

– At gruppere data

– At oprette under-forespørgsler

– At lave udtræk fra flere tabeller vha. Joins

Du får derfor mange effektive værktøjer, som du kan bruge, når du arbejder meget med data. 

Book SQL kurser København hos 4D

Når du vil booke SQL kurser i København, så skal du vælge 4D. Hos dem får du kurser med både højt fagligt indhold samt gode undervisningsfaciliteter og et erfarent instruktørteam. 

Faciliteterne hos 4D er moderne og rummelige. Der er højt til loftet og god plads til at bevæge sig på. Udover det får du også fuld forplejning under kurset. Dette inkluderer blandt andet morgenmad, kaffe, te, frugt, sodavand, frokost på en italiensk restaurant, kage og slik. 

På kurserne arbejdes der både teoretisk og praktisk med opgaverne. Du får derfor en god forståelse for alle aspekter og vil lettere kunne bruge dine nye redskaber i hverdagen. Lyder SQL kurser i København som noget for dig og dine medarbejdere eller kollegaer? Du kan læse meget mere om 4D og deres forskellige kurser her.