ting til badeværelse

Ting til badeværelset: Begrænse sig eller overflod?

Ting til badeværelset: Begrænse sig eller overflod?

advertorial

Der er bare nogle ting, som man selvfølgelig ikke kan undvære i et badeværelse:

De fleste vil gerne have en bademåtte af stor eller lille størrelse, der skal være et badeforhæng, om det er til badekarret eller brusekabinen, og hvis der ikke er udsugning til emmen, så skal der være et vindue, som man kan åbne.

De seneste tendenser med at designe et badeværelse går meget i den minimalistiske retning, hvor man gerne har nogle retvinklede linjer og enkle farver – helst hvid – der går igen mange steder og ikke har mange nipsgenstande.

Selv for årtier siden var der ikke mange nipsgenstande på badeværelset, men der var nok med farver og mønstre på klinkerne med videre.

Dog kunne man finde sådan noget som måtte til toiletsædet, som der heldigvis af forståelige hygiejniske grunde er forsvundet fra de fleste badeværelser.

Men er der en grund til at indføre de nipsgenstande igen?

image

Sager til badeværelser behøver man ikke begrænse sig med

Nej, faktisk kan man gå all in på, hvor meget man gerne vil have indført i ens badeværelse, men hvis man skal følge tidens tand, så bør man ikke vise det frem.

Badeværelset skal gerne fremstå enkelt, hvor man kun lige kan se de ting, man skal bruge, såsom lokumspapir – og her kan man da risikere, at man skal lede efter en ekstra rulle.

Derfor bør man gemme alt fra en hårtørrer til vatpinde væk i skuffer eller skabe i ens badeværelse.

Har man ikke plads til at gøre den slags på ens badeværelse, så kan man med fordel have de sager gemt væk i et skab eller lignende, som man har stående i nærheden af badeværelset.

Så skal man bare huske at tage de ting med sig, når man skal ud på badeværelset, så man ikke står og mangler det, når man er kommet derud.