Glarmester Birkerød & Hørsholm

Vælg den bedste glarmester i Hørsholm

Vælg den bedste glarmester i Hørsholm

advertorial

Hvis du bor i eget hus, og vinduerne i dette har mange år på bagen, har du sikkert mere end én gang oplevet at skulle have fat på en glarmester. Det kan for eksempel være fordi en termorude er punkteret, eller fordi ruden ved et uheld er blevet baldret. Og så er det godt at kende sin lokale glarmester.

Hvem kan hjælpe mig med glarmester arbejde i Hørsholm?

Din lokale glarmester i Hørsholm hedder Glarmester Henrik og Bent A/S, og har igennem flere årtier serviceret glade og tilfredse kunder – private såvel som erhvervsdrivende – i Nordsjælland og den nordlige del af Storkøbenhavn.

Glarmester Henrik og Bent A/S har til huse i Hellerup men kører i hele hovedstadsområdet, dog fortrinsvis i Lyngby Taarbæk Kommune, Gentofte Kommune, Rudersdal Kommune, Hillerød Kommune og omegn. De dygtige glarmestre og lærlinge hos den velrenommerede glarmester forretning står klar til at hjælpe dig med dine glarmester opgaver, uanset om du skal have udskiftet en smadret rude eller have sat helt nye vinduer i dit hus.

image

Du kan roligt regne med den mest professionelle og lydhøre service – og selvfølgelig vinduer du kan have glæde af i mange år fremover.

Andre ydelser hos Glarmester Henrik og Bent A/S

Foruden akut nødhjælp til smadrede vinduer kan du hos Glarmester Henrik og Bent A/S få hjælp til energi optimering af din bolig. Glarmester Henrik og Bent A/S er nemlig specialister inden for isolerende ruder, og yder gerne kvalificeret rådgivning omkring udskiftning af dine gamle ruder til mere isolerende og energi besparende af slagsen.

Med energi ruder kan du opnå ekstra isolering i boligen således at du undgår at fyre for spurvene. Og så vil de nye ruder samtidig isolere mod udefra kommende støj og larm.

Du kan altid kontakte din lokale glarmester i Hørsholm, og få yderligere information omkring glarmesterens tjenester, på hjemmesiden henrikogbent.dk