Det kan være noget af en mundfuld, når der skal være styr på tidsregistreringen i en virksomhed. Det ved du sikkert allerede, hvad end du har få eller mange medarbejdere hos dig. Heldigvis så er der en god løsning for dig, som gerne vil have fjernet tidsregistrering, som en daglig eller ugentlig opgave i din kalender.

Der findes systemer til at håndtere tidsregistrering 

Der er rigtig gode nyheder, når det kommer til tidsregistrering. Der findes nemlig en lang række systemer, som kan hjælpe med at automatisere arbejdet. For at komme med flere eksempler, så kan du få opsat terminaler på arbejdspladsen, som har ansigtsgenkendelse, der er terminaler med touchscreen, terminaler med fingeraftryk og så systemer der kan kobles på virksomhedens intranet. 

Det gode ved de systemer, der kan håndtere tidsregistrering er, at de ofte kan tilpasses til det antal medarbejdere, som er ved dig. Det kan særligt være relevant for de lidt større arbejdspladser, hvor det kan være rart at være sikker på, at systemet kan rumme det antal tidsregistreringer, der er nødvendige. 

Sådan finder du det rette system til tidsregistrering

Hvis du tænker, at et system til tidsregistrering kunne være en god idé, så er det vigtigt, at du finder det helt rette. Og i den forbindelse kan du indlede en dialog med en leverandør af disse systemer. De kan helt sikkert spore dig mere ind på, hvad dine behov er, hvor mange mennesker systemet skal tilpasses, og hvordan der generelt kan laves en løsning, der kan lette hverdagen ved jer. Dette gør du bedst ved, at du ringer til et firma, som arbejder med dette til hverdag, hvor de kan tage sig tiden til at høre mere omkring jeres nuværende tidsregistrering. 

Du kan starte med at kontakte dette firma, når du vil i gang med at gøre tidsregistreringen endnu nemmere ved dig: http://www.anca.dk/