blogger

Vil du være en blogger som alle andre?

Vil du være en blogger som alle andre?

Der findes mange forskellige årsager til at ville starte en blog.

For pokker, man kan endda bestille en person til at skrive en blog for en!  Tror du ikke på os? Se lige her: https://wordpens.com/hyr-en-blogger/

Men de fleste vil dog gerne skrive deres egen blog, da de nok har en anden grund til at gøre det, end den mulighed som er hovedformålet med linket her.

Nogle vil gerne skrive en afgrænset dagbog over tid, fordi man skal ud på et eventyr, som man gerne vil skrive om online, hvor det er lettere at dele videoer og billeder.

På den måde kan familien og vennerne hurtigere og lettere følge med i, hvad man laver.

Så kan det være, at den her blog hænger ved en, så man vælger at fortsætte den generelt, eller når man kommer ud for noget spændende.

Men det kan netop også være med den bagtanke, at man gerne vil skriver dagligt om ens liv, at man starter en blog.

Så skal du til at søsætte din egen blog

For det kan faktisk blive en indbringende virksomhed for dig, hvis du vælger at starte en blog, få mange følgere, blande bloggen med dine sociale medier og virkelig skabe et univers på den måde.

Mange mennesker er blevet kendte på den bekostning, men der er da også kendte, som er overgået til at blive bloggere, fordi de kan leve af det, og de har den gode begyndelse, at de har kendisfaktor, så de kan komme hurtigere over stepperne, end når ukendte mennesker skal gøre det samme.

Således kan man også se en blog som en investering for en, hvor man kan tjene lidt penge ved siden af udover de finurlige oplevelser, der som regel følger med ved at blogge.

Sådan kan det også komme til at gå, at man faktisk kan drive den blog på fuldtid, så man kan leve af det.